Teachings of the Nightcat

Oraculair Mystery Teachings

Becoming a vessel for what wants to come through.

Dit is een unieke training. Tijdens deze training wordt je ingewijd in de oude mysterie leringen van onze voormoeders. Deze leringen geven je toegang tot de Deep Feminine. Vanuit de Deep Feminine sta je in verbinding met de diepe wateren van de Lotsvrouwe Urd. Zij hoedt daar de lotsdraden van iedere ziel. Contact maken met de diepe wateren, die diep in ons stromen, brengen je terug op je eigen, unieke pad.

Onze voormoeders kenden een lange traditie van mysterie leringen die hen overgedragen werden door hun eigen voormoeders. Deze leringen gingen over hoe zij zich konden openen voor de diepe vrouwelijke dimensie. Deze leringen bereidden meisjes en vrouwen voor op een leven dat in dienst stond van het Grote Mysterie. Zij leerden hoe zich af te stemmen op de onderstroom en trainden hun fijngevoelige vermogens, zodat zij konden horen, zien en voelen wat er door hen heen het leven in wilde stromen. Daarnaast leerden zij Ziener te zijn voor de stam. Door op de juiste tekens te leren letten, konden zij ‘zien’ waar de stam heen aan het bewegen was en konden zij raad geven. In moederculturen was er zowel een praktisch en organisatorisch leider, als een spiritueel en intuïtief leider. Deze training leert je het spirituele en intuïtieve leiderschap voor jezelf en je familie/stam op je te nemen.

De Teachings of the Nightcat zijn de moderne versie van deze oude leringen.

Teachings of the Nightcat

” Ik ben de Hoedster van de Levensboom. De spinster van het Web. Ik ga je voor op de Weg naar binnen. “

In het kort

De Teachings leren je om af te stemmen op de Deep Feminine, zodat je een vessel (hollow bone) kunt worden voor wat er door jou heen geboren wil worden om zo innerlijk leiderschap te ontwikkelen, maar ook om de intuitief spiritueel ziener van je clan/familie/gezin te worden. Dit is wat onze voormoeders aan hun dochters en kleindochters leerden en zij noemden het The Hollow Bone Medicine.

Voor wie?

Dit unieke traject is voor jou als je voelt dat je er klaar voor bent om jouw diepe Vrouwelijkheid te gaan belichamen en hier vanuit te gaan leven. Als je uit de dwingende mal van het patriarchaat wilt stappen en in een staat van zijn wilt komen die jou recht doet precies zoals je bent.

Wat leer je?

Je leert je afstemmen op je eigen unieke kompas, daarbij ga je je conditioneringen herkennen en blokkades die er in de weg staan.

Je leert om je schaduw te herkennen en als leidraad voor innerlijke groei te gebruiken.

Je leert je emoties te herkennen als wegwijzers in plaats van als verstoringen van je innerlijke kalmte.

Je leert om je bewustzijn helder te maken en tegelijkertijd naar jezelf te kijken vanuit een diepe, moederlijke verdraagzaamheid.

Je leert dat wat er in je is te waarderen, eren en uiten op jouw unieke creatieve wijze.

Je leert luisteren naar het Veld en dit als feedback te zien voor jouw unieke koers.

Wat is The Hollow Bone Medicine

The Hollow Bone is het worden van een holle buis voor Spirit of het Grote Mysterie. Wanneer je je opent voor wat er in je is, wanneer je leert hoe je daarbij kunt blijven net zo lang tot er die alchemistische transitie plaatsvindt van spirit naar jouw unieke wezen, dan kun je het door je handen, lijf en stem heen tot vorm brengen. Op die wijze kom je zowel helemaal in lijn met jezelf, als dat je tegelijkertijd precies dat brengt wat jouw omgeving nodig heeft. Hoe meer we authentiek zijn, hoe meer we kunnen bijdragen aan onze clan, stam of maatschappij.

Leven vanuit de Deep Feminine

Dit jaartraject zal een verschuiving in je bewustzijn teweegbrengen. Je leert om te werken en zijn vanuit de Deep Feminine. De Deep Feminine is een staat van zijn waarin we open, ontvankelijk, ultrasensitief, intuitief en in diep vertrouwen zijn. Werken met het inwijdingsverhaal De Nachtkat uit het Noorden (het boek komt uit in mei 2024) brengt je naar een receptief, helder aanwezig. Zo leer je hoe je de innerlijke stroom als richtsnoer kunt gaan gebruiken in je leven. Deze Teachings brengen je in vier concrete stappen ‘In lijn met jezelf’, in verbinding met het Veld en terug in verbinding met de oorspronkelijke vrouwelijke mystery teachings.

Het Veld

Afstemmen op het Veld gaat in wezen over het tracken van de Nightcat in je en het ontwikkelen van haar receptieve, hypersensitieve nachtbewustzijn. Zij loopt, ademt en leeft met heel haar wezen in dit Veld. Via dit bewustzijn staat zij in contact met de elementen, de zintuigen, de Droomwereld en met Moeder Aarde zelf. De Nightcat brengt ons de Mystery Teachings van onze verre voormoeders, die net als zij volledig in contact met het Veld stonden. Onze voormoeders leefden met open zintuigen en verbonden binnen met buiten en boven met beneden.

Vier Initiatie Poorten

De Teachings gaan over onszelf in de juiste afstemming brengen voor wat er door ons heen wil stromen en we leren dan ook wat er voor deze juiste afstemming nodig is. In wezen gaan de teachings over leven vanuit de Deep Feminine, en we zullen ontdekken dat wanneer we dat doen, we als vanzelf heel lekker in ons vel komen te zitten, omdat we ons eigen lot gaan leven.

De eerste Poort gaat over ´´Volgen wat zich Aandient´´ en beantwoordt de vraag ´´Hoe kan ik mij Openen?´´.

De tweede Poort gaat over ´´Zijn met wat er Is´´ en beantwoordt de vraag ´´Wat heb ik nodig om uitgelijnd te zijn?´´

De derde Poort gaat over ”Expressie geven aan wat echt is” en beantwoordt de vraag ”Hoe kan ik goed voelen en detecteren wat er echt is in mij en van mij?”

De vierde Poort gaat over ”Luisteren naar de feedback van het Veld” en beantwoordt de vraag ”Hoe lees ik de feedback die het leven mij geeft over mijzelf en mijn tribe?”.

Ja! Ik wil de Full Experience!

In dit unieke traject ga ik jou een-op-een begeleiden in 20 exclusieve sessies met mij samen. Daarin zullen we de vier initiatie stappen secuur doorlopen, ermee oefenen, je conditioneringen bekijken, schaduwwerk doen, traumawerk waar nodig, werken met je dromen en jouw unieke antwoorden vinden op de vier vragen. Je leest zelf het boek De Nachtkat uit het Noorden en deelt zelf je sessies op jaarbasis in. Je zult leren werken met The Hollow Bone Medicine. Daarbij wordt je onderdeel van onze online community die maandelijks via Zoom samenkomt, waarin we samen mediteren en erna in Deep Sharing over ons proces uitwisselen. Ook zullen er vier live retraite dagen zijn op ons mini landgoed met yurt als werkruimte om als groep verder in de vier initiatiestappen te duiken.

Investering €3300

Interesse? Vragen? Mail me op evelien@hetnieuwematriarchaat.nl en we bespreken het tijdens een gratis verkenningsgesprek, no strings attached.

Ik wil alleen de live dagen en online community!

Als je om welke reden dan ook niet het volledige een-op-een programma wilt of kunt volgen, dan kun je voor alleen de live-dagen en de online community gaan. Je leest dan het boek Nachtkat van het Noorden op eigen tempo en werkt zelf het programma op eigen tempo door. Je komt vier keer naar ons mini-landgoed om je onder te dompelen in de vier stappen en hebt toegang tot de 12 online sharingcirkels. Upgraden is altijd mogelijk.

Investering: €1100

Email me op evelien@hetnieuwematriarchaat.nl voor info of een gratis verkenningsgesprek.

| Hoe zou het zijn als je de verborgen Teachings van je Voormoeders zou terugvinden?

| Hoe zou het voelen om in hun voetsporen te treden en in contact te staan met het Oude Weten?

| Hoe zou het zijn om vertrouwen in het Leven te hebben en te weten dat je goed bent zoals je bent?

| Wat zou het betekenen als je kunt luisteren naar de Wind?

| Hoe zou het zijn als je zesde zintuig (weer) aan zou staan?

| Je voetzolen de stem van de Aarde leren verstaan?

| Als je weet hoe je je interne kompas kunt gebruiken om zo de juiste weg voor jou te ’tracken’?

“The psychic depths are Nature. And Nature is Creative Life.”

Carl Gustav Jung

De Nightcat brengt ons de Mystery Teachings van onze verre voormoeders.

We are the People we are Waiting for