Contact

Mijn naam is Evelien van Leeuwen (1984). Ik werk in mijn yurt als Jungiaans psycholoog en ik schrijf en schilder. Ik zie mijzelf als een Nieuwe Aarde pionier, waarbij ik altijd oog heb gehad voor ´´Waar het heen beweegt´´ zowel in mij als in mijn omgeving en de samenleving in het groot. Ik ben trotse moeder van twee zoons en een dochter. Geboorte geven aan mijn kinderen heeft mij in lijn gebracht met mijn innerlijk kompas. Het bewuste geboorteproces en moeder mogen zijn is voor mij de poort naar ècht zijn en ik ervaar dat dit is waarlangs het Vrouwelijke werkt en heelt.

Ik volg wat zich aandient, luister naar de wind, volg mijn voeten, laat mijn buik spreken. Sinds ik het sprookje The Nightcat from the North heb geschreven (uitgave van dit sprookje voor de nieuwe tijd volgt binnenkort) ben ik terug op het pad van mystiek bewustzijn.

Volgens mij en vele anderen is het Medicijn voor deze tijd: ‘The unio mystica, the mystical union we have with the cosmos itself. Through “love and art.’ Otto Rank. Wil je iets met me delen naar aanleiding van mijn werk bij Het Nieuwe Matriarchaat? Voel je dan alsjeblieft vrij om me te emailen. Alleen samen geven we geboorte aan de nieuwe aarde. Om op de hoogte te worden gehouden van mijn werk en activiteiten kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief.

E: Evelien@praktijkhetnoorden.nl | Evelien@hetnieuwematriarchaat.nl

W: praktijkhetnoorden.nl | hetnieuwematriarchaat.nl

I: het.nieuwe.matriarchaat op Instagram

M: 0633103112 (praktijk nummer)

A: Yurt ‘Oera´s Bron’ | Dussen Dijk | Dussen Noord-Brabant