Contact

Mijn naam is Evelien van Leeuwen (1984). Ik werk in mijn yurt als Jungiaans psycholoog en ik schrijf en schilder. Als ik in een moedercultuur geboren was had ik medicijnvrouw geweest, en dat is ook hoe ik mijzelf ervaar. Daarbij zie ik mijzelf als Nieuwe Aarde pionier, waarbij ik oog heb voor ´´Waar het heen beweegt´´ zowel in mij als in mijn omgeving en de samenleving in het groot. In die hoedanigheid probeer ik wegen te vinden om die nieuwe leefwijze daadwerkelijk vorm te geven, dat doe ik samen met mijn community op ons heerlijke minilandgoed. Ik ben trotse moeder van twee zoons en een dochter. Geboorte geven aan mijn kinderen heeft mij in lijn gebracht met mijn innerlijk kompas. Het bewuste geboorteproces en moeder mogen zijn is voor mij de poort naar ècht zijn en ik ervaar dat dit is waarlangs het Vrouwelijke werkt en heelt.

Ik volg wat zich aandient, luister naar de wind, volg mijn voeten, laat mijn buik spreken, geef uiting aan wat er in mij is en luister dan weer aandachtig naar wat het leven mij terug spiegelt. Dit fluide bewustzijn, dat zowel hypersensitief is, als geworteld in een gezonde belichaming en stevig ik-besef, is wat ons in staat stelt het Orakel te volgen. Dit is ook hoe ik het verhaal De Nachtkat uit het Noorden schreef (volg hier de uitgave van dit werk). Sindsdien ben ik teruggekeerd bij een oude liefde, De Mystieke Weg.

Volgens mij, en vele anderen, is precies dat mystieke bewustzijn het Medicijn voor deze tijd:

The Unio Mystica is the mystical union we have with the cosmos itself. And it is that union alone which heals us from our many wounds. It works its way through Love and Art.

Otto Rank

Wil je iets met me delen naar aanleiding van mijn werk bij Het Nieuwe Matriarchaat? Voel je dan alsjeblieft vrij om me te emailen. Alleen samen geven we geboorte aan de nieuwe aarde. Om op de hoogte te worden gehouden van mijn werk en activiteiten kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief.

E: Evelien@praktijkhetnoorden.nl | Evelien@hetnieuwematriarchaat.nl

W: praktijkhetnoorden.nl | hetnieuwematriarchaat.nl

I: het.nieuwe.matriarchaat op Instagram

M: 0633103112 (praktijk nummer)

A: Yurt ‘Oera´s Bron’ | Dussen Dijk | Dussen Noord-Brabant